Mak aihh.., terkejut gua masa memula tengok gambar pelakon melayu sorang ni beb..

Dah la dia make up lebih kurang macam Mak Lampir.., pastu berposing pulak ala-ala aksi porno..

Memang gua tak percaya Betty Benafe boleh bergambar macam ni.., tapi gua terima kenyataan.., manusia boleh berubah sekelip mata je beb..

Bagi gua, Betty ni dah memang orang kenal serta agak popular.. So tak perlulah bergambar yang memalukan diri macam ni.. Alasan kononnya kehendak pihak penerbitan ke, apa ke.., itu hal lain.. Imej sebagai pompuan tu perlu diutamakan.

Gua pun tak tahu apa motis artis negara kita sejak akhir-akhir ni.. Makin merepek-repek kelakuan dorang.. Yang bergambar macam ni satu hal.., yang buat gossip murahan pulak satu hal..

Tu belum dicampur lagi dengan berita artis bercerai sana sini.. Masa kahwin bukan main grand.., then masa bercerai penuh dengan kontroversi pendedahan peribadi..

So.., tak salah lah kalau artis luar ambik kesempatan cari makan dalam negara.. Dan tak heran kalau dorang terus jadi lebih popular dan hebat dari artis Malaysia..

Kalau macam ni punya kualiti player hiburan yang kita ada, lepas ni terpaksalah kita import bangla dan Nepal untuk jadi pelakon dan penyanyi dalam negara…

Malaysia Boleh!!! Hahahahaha…