Tag archives for wanita

image-6104

Wanita Berbogel Di Tengah Bandaraya

ORANG ramai yang pulang dari tempat kerja disapa oleh wanita bogel di sebuah kawasan pusat tumpuan ramai di Hong Kong pada malam rabu lalu. Seorang wanita muda yang berbogel dilihat berjalan sepanjang jalan yang sesak di Queen's Road Central pada pukul 6:00 petang selama kira-kira 10 minit sebelum dia diberkas ke dalam sebuah kereta peronda Polis. Oriental Daily melaporkan, pada mulanya, wanita berusia 23 tahun itu yang hanya dikenali sebagai Miss Li dilihat sedang berbual dengan ayahnya melalui sebuah telefon bimbit di ...
Click here to read more »
image-18430

Belukar Seorang Wanita Terbakar

Hasrat seorang wanita untuk membuang bulu di bahagian kemaluannya dengan menggunakan kaedah cahaya laser membawa padah apabila dia terpaksa menanggung kesakitan selepas cahaya laser berkenaan mengakibatkan kemaluannya disahkan terbakar tahap kedua oleh pakar perubatan di sebuah pusat perubatan swasta, di sini, 28 Julai lalu. Wanita terbabit bukan saja terpaksa menanggung kesakitan sejak 22 Julai lalu, malah turut menghadapi kemungkinan terpaksa menanggung kos perubatan hampir RM50,000 bagi merawat kemaluannya itu. Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Lee, 39, berkata dia mendapat tahu mengenai ...
Click here to read more »
image-17224

Wanita Terpendek Di Dunia

Seorang pelajar India yang berukuran lebih sedikit dari dua kaki telah disahkan sebagai wanita terpendek di dunia oleh Guinness World Records.Gelaran itu sebelum ini dipegang oleh Bridgette Jordan.Cik Jyoti Amgedengan ketinggian 62.8cm (24.7in) dianugerahkan gelaran ini ketika menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 18  hari ini, 16 Dis.Pada tahun 2009, dia dinamakan sebagai remaja terpendek di dunia dengan ketinggian 61.95cm.   Berpakaian sari tradisional, Cik Amge berdiri di atas kerusi di sebelah tempat duduk Rob Molloy, pengadil rasmi untuk Guinness World Records, sambil ...
Click here to read more »
image-12264

Ular Boa Mati Setelah Menggigit Payudara Model Israel

Seekor ular boa mati akibat keracunan silikon setelah menggigit payudara seorang model Israel, ms Orit Fox ketika sedang melakukan sesi fotografi dan temu ramah dengan wartawan. Kejadian berlaku semasa Orit membelai ular tersebut, kemudian menciumnya. Model yang juga seorang  pelakon pada awalnya nampak selesa bersama ularnya melakukan yang terbaik untuk tampil seksi semasa penggambaran di Tel Aviv. Dia dengan penuh yakin mencium dan menjilat wajah ular itu.  Ketika dia mengendalikan haiwan reptilia itu pada kedudukan untuk 'ciuman',  Ms Fox mengendurkan pegangannya ...
Click here to read more »
image-15044

Perogol Hilang Kamaluan

  KUALA LUMPUR: Senjata makan tuan. Itu gambaran balasan segera diterima seorang lelaki apabila parang digunakannya ketika cuba menyamun dan merogol seorang wanita dirampas mangsa lalu dilibas mengenai kemaluan penjenayah terbabit. Berikutan kejadian itu yang berlaku di kawasan rumah kedai di Jalan Pandan Indah, di sini, jam 4 petang kelmarin, suspek terbabit yang berusia 20-an mengalami kecederaan serius pada alat kelaminnya. Sumber polis berkata, sebelum kejadian, mangsa yang berusia 20 tahun dalam perjalanan ke sebuah kedai runcit berhampiran rumahnya. Menurutnya, mangsa dihampiri suspek yang ...
Click here to read more »
image-11369

Info Toksemia Dan Ibu Mengandung

Sawan atau eclamptic fits berlaku disebabkan saluran darah di dalam otak pecah menyebabkan pendarahan dan kerosakan otak.  Pendarahan yang banyak di dalam otak boleh merosakkan fungsi organ-organ penting seperti jantung, pernafasan dan lain-lain.  Kejadian ini biasanya menyebabkan maut.  Dalam kes-kes yang lebih ringan, pendarahan mungkin berlaku hanya sedikit, ataupun tidak berlaku langsung atau setakat kebengkakan otak sahaja. Penyakit toksemia atau sawan beranak seharusnya dicegah dari awal.  Wanita mengandung yang berisiko tinggi ialah wanita yang mengandungkan anak sulung, gemuk, berpenyakit atau mempunyai ...
Click here to read more »
image-10838

Hanya Tinggal Di Katil Sejak 4 Tahun

ANTARA menu harian Brenda ialah pizza, enam botol air berkarbonat dan coklat. LONDON: Brenda Flanagan-Davies kini menjadi wanita paling gemuk di Britain dan masalah itu menyebabkan dia tidak pernah meninggalkan rumahnya sejak empat tahun lalu. Di kediaman yang dibiayai pembayar cukai itu, Brenda, 43, juga tidak pernah sekali pun duduk di ruang tamu kerana dengan berat 254 kilogram, dia tidak mampu berjalan dari katil ke situ. Berasal dari Gateshead, Brenda kini menjadi wanita paling berat di Britain disahkan selepas kematian Sharon Mevsimler pada ...
Click here to read more »
image-9748

Ayat Kursi Diats Tubuh Wanita

Ayat kursi diatas tubuh wanita yang bukan berbangsa arab, gambar ini dirakam setelah pihak berkuasa di timur tengah membuat pemeriksaan. Perbuatan ini adalah Haram kerana menghina ayat-ayat suci Al-Quran, pasti Allah SWT dan Rasulullah SAW serta para malaikat sentiasa melaknat perbuatan mereka menulis ayat Al-Quran pada tubuh mereka.
Click here to read more »
image-8846

Wanita Suntik Kemaluan Dengan Dadah

bila dadah dah berkuasa apa-apa pun mungkin akan terjadi. contohnya seperti gambar kat bawah nie bila seorang wanita tanpa memikirkan kesan terhadap berbuatanya menguntik kemaluanya dengan dadah semata-mata untuk melepaskan rasa ketagihnya.
Click here to read more »
image-9785

Patung Hamilkan Beribu Wanita

selamat petang semua... kalau patung kayu macam ni orang panggil apa ye??   tiang totem ye??? nampak menakutkan pun ada.. tapi korang tau tak patung kayu ni menjadi tumpuan pasangan suami isteri seluruh dunia kerana mereka percaya patung ni boleh buat mereka hamil.. Patung ni sekarang ada kat muzium Ripley's Believe It or Not di Pantai Myrtle, South Carolina, Amerika syarikat. pada mulanya seorang staf muzium selalu menyentuh patung ni dan dia didapati hamil walaupun makan pil perancang keluarga. lepas tu ada wanita lain yang sentuh patung ni jugak terus hamil..dan disebabkan tu ...
Click here to read more »
image-20245

Rahsia Warna Seluar Dalam Wanita

  Sebuah syarikat pakaian dalam asal AS mengadakan tinjauan terhadap 100 responden perempuan di setiap negara di dunia mengenai warna seluar dalam terfavorit mereka, selain jenis bahan dan model. Ternyata hasilnya sedikit mengejutkan. Sebanyak 90% responden menjawab bahawa mereka menyukai seluar dalam hitam tanpa memikirkan bahan dan model. Alasan mereka memilih seluar dalam warna hitam ternyata selain meningkatkan rasa percaya diri, responden mengaku merasa lebih seksi dan mengghairahkan, juga ternyata merupakan suatu tanda berkabung antarabangsa. Tanda berkabung kerana setiap Mr.P yang masuk ...
Click here to read more »
image-15063

Suka-suka Bedah Anjing

Seorang gadis Russia membunuh anjing peliharaan beliau untuk suka-suka. Kemudian beliau main bedah-bedah dan memposkan gambar-gambar anjing tersebut di Myspace. Mental tak?              
Click here to read more »
image-13645

Kondom Untuk Wanita

  Kondom wanita anti perkosaan adalah ciptaan Sonette Ehlers, seorang wanita dari Afrika Selatan.Tujuannya adalah untuk mencegah perkosaan, di mana kondom tersebut menjepit zakar penyerang,melukai dan membuatnya tidak berdaya. Alat ini berbentuk beg dari latex yang diletakkan duri-duri logam mikroskopis yang menuju ke dalam, dan dipakai oleh seorang wanita dalam vaginanya.Apabila dia diserang dan mencuba memperkosa si pengguna, zakarnya akan memasuki beg latex tersebut dan tertusuk duri-duri, menyebabkan rasa sakit dan (diharapkan) memberi waktu untuk si mangsa melarikan diri. Kondom ini akan tetap ...
Click here to read more »